William Hill casino klub

WH

Szinte nincs is olyan elkötelezett online játékos, aki nem hallott volna már a William Hill-ről.

William hill

A cég Európa egyik legrégebbi, legpatinánsabb online fogadóirodája, minden túlzás nélkül világhírű és bár főként az online sportfogadásra fókuszál, rendelkezik egy egészen kiváló online kaszinó platformmal is. Jó hír a hazai felhasználók számára, hogy a William Hill online kaszinó szekciója magyar nyelvű kezelőfelülettel is fel van vértezve, így teljes mértékben problémamentesen használhatják azok a magyar játékosok is, akik nem rendelkeznek idegen nyelvtudással. A William Hill kaszinós oldala a dizájn tekintetében felveszi a versenyt az üzletág legjobbjaival is. Az oldal dizájnja letisztult, nincsenek benne zavaró hatású elemek, a középső nagyméretű slider-t leszámítva, ami az aktuális promóciókat, jackpotokat és a legnépszerűbb kaszinós játékokat jeleníti meg. Ha igazán nagyot szeretnénk kaszálni, akkor a lehető legjobb helyen járunk. A William Hill online kaszinójának felhozatalában számos olyan népszerű nyerőgépes játékot találhatunk meg, amelyek nagyösszegű progresszív jackpottal is meg vannak spékelve. Ha ránk mosolyog a szerencse istenasszonya, Fortuna, akkor itt akár még milliárdosakká is válhatunk. A kaszinó kínálatában a régebbi, népszerű nyerőgépes játékok mellett a legújabbakat is megtalálhatjuk. Akik kedvelik a Novomatic, vagy a NetEnt kiváló minőségű prémium kategóriás játékgépeit, azok biztos, hogy találnak majd kedvükre valót a hatalmas kínálatban.

william-hill-live-dealers

Természetesen a táblajátékok kedvelői sem fognak itt unatkozni, ezért a rulett, a baccarat, és a black jack hívei is hosszú órákat tölthetnek kellemes kikapcsolódással az oldalon úgy, hogy közben szép profitot is zsebre vághatnak. Ahhoz, hogy játszhassunk az online kaszinó játékaival, le kell töltenünk az ehhez szükséges szoftvert is. További jó hír, hogy okostelefonkra letölthető applikációja is létezik az oldalnak, aminek segítségével, akár még a fürdőkádunkban ülve is hódolhatunk kedvenc szenvedélyünknek. A William Hill által biztosított bónuszokra se lehet egy rossz szót sem szólni. Ezek közül az egyik „legütősebb”, az új játékosoknak szól, első befizetési bónusz. Ahhoz, hogy szert tehessünk rá, csak regisztrálnunk kell az oldalon és végrehajtani az első befizetésünket. Többféle opció közül is választhatunk 300 eurós befizetésig a befizetett pénzünk 150%-át és 50 ingyenes pörgetést kapunk. Ha a Mid-Roller bónuszra tartunk igényt, akkor 500 Eurót kell befizetnünk, így 350 Eurót írnak jóvá az egyenlegünkön, amit megspékelnek 50 ingyenes pörgetéssel.

William_amigo_pic

Persze, ha nagyobb összeget fizetünk be (1.000 Eurót), akkor több bónusz kapunk: 500 Eurót + 50 ingyenes pörgetést. Aki szeret nagyban játszani, annak érdemes kihasználnia a High-Roller bónuszban rejlő lehetőségeket. 3000 Euró befizetésével 1.100 Eurót ad a cég, amihez hozzácsapnak még +50 ingyenes pörgetést is.